Walkers4Walkers.nl
https://walkers4walkers.nl/

Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?
https://walkers4walkers.nl/viewtopic.php?f=5&t=3984
Pagina 1 van 1

Auteur:  Maaike [ 27 Jun 2009, 18:12 ]
Titel:  Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?

Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?
Het aantal foto's dat tijdens de 92 tot nu toe gehouden Vierdaagsen werd gemaakt, beloopt zeker enkele miljoenen. Alleen al het aantal plaatjes dat door professionele fotografen is geschoten is ontelbaar. Om maar te zwijgen over het aantal foto's dat gemaakt is door amateurfotografen, wandelaars of publiek.
Om over voldoende actuele foto's te kunnen beschikken die ook nog eens een beeld geven van de kijk op de Vierdaagse door de amateurfotograaf, heeft Stichting DE 4DAAGSE een fotowedstrijd uitgeschreven voor wandelaars en toeschouwers.
Het onderwerp is natuurlijk de 93ste Vierdaagse. Iedere deelnemer aan de fotowedstrijd mag zijn of haar allerbeste foto inzenden, als die maar een relatie met de wandelprestatietocht heeft en gemaakt is in de Vierdaagseweek (19 tot en met 24 juli). Een deskundige jury onder leiding van marsleider Johan Willemstein kiest uit de inzendingen de beste Vierdaagsefoto 2009.

Publicaties
De winnende foto's worden tot de Vierdaagse 2010 onder vermelding van de naam van de fotograaf gebruikt op de officiële Vierdaagse website www.4daagse.nl. Ook worden de beste inzendingen, met naamsvermelding, gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld Vierdaagsekalenders, ansichtkaarten of andere officiële publicaties van de Stichting. Naast ‘eeuwige roem', liggen er voor de winnaars bovendien cadeaubonnen klaar ter besteding aan een wandeluitrusting.

Reglement
Inzendingen voor de wedstrijd Vierdaagsefoto 2009 moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen. Zo mag per fotograaf slechts één foto worden ingezonden. Die moet in een lage resolutie zijn, maximaal 2 MB. Inzenden kan tot en met zondag 26 juli 2009 alleen per e-mail naar fotowedstrijd@4daagse.nl Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Klik hier voor het reglement.

Auteur:  Voy con Dios [ 30 Jun 2009, 16:19 ]
Titel:  Re: Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?

Danyell, we rekenen op je!

Auteur:  Sunny [ 30 Jun 2009, 16:29 ]
Titel:  Re: Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?

Voy con Dios schreef:
Danyell, we rekenen op je!


Dat zou wel een giller zijn. Niet meelopen, wel de beste Vierdaagse foto maken! ;-)

Auteur:  Bill de oud naut [ 30 Jun 2009, 19:41 ]
Titel:  Re: Wie maakt de beste Vierdaagse-foto?

Sunny schreef:
Voy con Dios schreef:
Danyell, we rekenen op je!


Dat zou wel een giller zijn. Niet meelopen, wel de beste Vierdaagse foto maken! ;-)

Volgens mij heb ik die foto al lang gemaakt, ik kan hem alleen niet meer vinden. :lol: :lol: :lol:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/