Walkers4Walkers.nl

Het wandel-forum vóór en dóór wandelaars!
FAQ •  Registreren •  Aanmelden 
Het is momenteel 19 Jan 2019, 14:49

Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 5757 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 384  Volgende
Auteur Bericht
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 11 Apr 2018, 09:08 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 04 Okt 2006, 15:32
Berichten: 8131
Woonplaats: op het randje van "Werelderfgoed"
Leeftijd: 58
Kilometers gelopen: 512+
Aantal N4D volbracht: 7
Kennedymarsen volbracht: 4
100+ wandelingen: 1
Merk wandelschoenen: Hanwag/Meindl
Mood: Blij
Gisteren, samen met Charlotte, een wandeling gemaakt met een boswachter van staatsbosbeheer. De Duinplassen tocht wandeling vanaf West aan zee.
De afstand niet noemenswaardig maar wel 2 uur onderweg geweest.
Wat ik hoopte was om een lepelaar te zien. Van Charlotte al gehoord dat ze er waren WNT die er maandag al 3 gespot.
De boswachter kon het leuk vertellen en in de groep waren mensen die ook van het een en ander verstand hadden. Al met al een leuke wandeling.

Wist je dat Terschelling er zo'n elke 80 jaar een nieuwe duinenrij erbij krijgt?
De vorming daarvan is inmiddels al te zien. Wat ik dacht dat een kunstmatig aangelegd duintje op het strand is blijkt het werk van moeder natuur te zijn.
Eigenlijk hebben we zaterdagavond tussen 2 duinen ingelopen.
Vandaar dat de KNRM van het strand af ligt. In de tijd dat het Station gebouwd werd lag het praktisch aan het strand. Zo ook het hotel.
De aanwas van duinen, waardoor het eiland breder wordt, gaat ten koste van de lengte.
Terug, richting het hotel, in de zeereep gelopen.
Zeereep is een aanduiding voor de duinenrij in de Nederlandse duinen die direct grenst aan het Noordzeestrand.

Na afloop met Charlotte de lunch genuttigd bij pavkiljoen West aan zee.
Nu nog in het oude gebouw want er wordt een prachtig mooi nieuw paviljoen, op palen, gebouwd.

_________________
"Ook de langste reis begint bij de eerste stap"


Omhoog
 Profiel  WWW  
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 13 Apr 2018, 20:18 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Nou, niet vandaag maar afgelopen zaterdag was ik ook aanwezig tijdens de Fellenoordtocht in Drunen. Ik had al vaker over deze tocht gelezen op dit forum en was er nu wel benieuwd naar. Johan zou deze dag voor zijn trouwpak kijken in Tilburg dus samen waren we vrijdagavond al naar Tilburg getogen zodat ik lekker optijd kon starten. We zouden s'avonds nog een BBQ hebben van een vriend die zijn 40e verjaardag vierde, en daar wilden we toch wel graag bijzijn. Op de een of andere manier heb ik altijd smiddags of s 'avonds nog andere plannen, waadoor ik altijd tegen de klok lijk te lopen...

Ik begon om tien over half negen aan mijn wandeling en twijfelde nog tussen 25 of 30km. Ik nam voor de zekerheid beide routebeschrijvingen mee want ik had gezien dat sowieso de eerste 18km hetzelfde zouden zijn. Dan was er een rust en ik besloot voor mijzelf dat ik uiterlijk kwart over twaalf bij die rust weg moest om de 30km te kunnen lopen. Het hing er ook vanaf hoe zwaar deze tocht zou zijn, want hij zou voornamelijk door de Loonse en Drunense duinen gaan, en het stukje wat ik ken, is heeel heeel mul zand waar je doorheen moet ploeteren. Dat haalt natuurlijk het tempo flink onderuit, dus dan zou 25km het maximale haalbare zijn.

Het eerste stukje van de route ging door een woonwijk maar al snel kwam er een splitsing met de kortste afstanden en mocht ik een dijkje op richting de bossen. Ik vond het lastig dat de pijlen wit waren, ze vielen niet erg op en hingen ook niet overal. Maar gelukkig had ik de routebeschrijving nog. Dacht ik... Maar als de routebeschrijving ook niet helemaal klopt wordt het lastig. Ik zag een jongeman zoeken waar hij heen moest: Even verderop kwamen mensen uit een zijweg maar dat zou een andere afstand kunnen zijn. Mijn routebeschrijving zei: Weg oversteken (KIJK UIT!) rechts, zandpad. Geen pijl te zien, ook niet voor de te oversteken weg Maar rechts was geen zandpad. Misschien werd het fietspad wel een zandpad, dus toch voor rechts gekozen. Meerdere wandelaars kozen dat voorbeeld, maar het bleef een asfaltpad en ook de vervolgaanwijzing klopte helemaal niet. Dus met een groepje van inmiddels een man of 10 terug. Ondertussen allemaal driftig de routebeschrijving lezend. Wat bleek nu? Na het oversteken moesten we rechtdoor, achter een grote boom was een lintje verscholen wat blijkbaar als pijl moest fungeren (Maar tot nu toe geen lintjes gezien en WAAR staat dat we ook linten moeten volgen ipv pijlen?) En waarom hang je een lintje ACHTER een boom?daarna was het rechts aanhouden langs een vijver. Geen rechtsaf.. Afijn, we bevonden ons weer op het juiste pad en de jongeman besloot samen met mij verder te lopen. Vond ik ook best gezellig en zo leerde ik dat hij voor het eerst Nijmegen gaat lopen. Ja, dan is er gesprekstof genoeg!

Bij de eerste rust op 10km begon het al flink warm te worden. Je kon bij de start muntjes kopen om bij de rustposten versnaperingen te kopen, maar ik had genoeg proviant zelf meegenomen, maar nu het flink warmer aanvoelde dan verwacht, zat ik erg weinig in mijn water. Met de bedoeling ergens bij een horecagelegemheid mijn flesjes te vullen, maar het niet zeker weten of we dat wel tegenkwamen deed ik erg voorzichtig met mijn water wat natuurlijk geheid spierpijn op zou leveren the day after. (En dat was ook zo..) Op deze rustpost stuurde ik een sms naar de vrouw van de 40jarige en zo kwam ik erachter dat ik nog een hlf u speling had om optijd te zijn voor de bbq. En ik zou zelfs nog een bus en trein later kunnen nemen, dus zou ik alles bijelkaar een uur extra hebben. In gedachten had ik al besloten toch voor de 30km te gaan. het was echt super weer, eindelijk, en alles voelde goed. Alleen moest ik dan wel mijn waterflesjes kunnen vullen, anders werd het toch korter.

Uiteindelijk was ik om twaalf uur op de rustpost van 18km en had ik nog alle tijd om de 30km vol te maken. Gelukkig was dit bij een soort uitspanning waar ik met gemak mijn flesjes kon vullen. Mijn wandelgenoot zou eigenlijk 40km doen, maar had nieuwe schoenen aan die hem dwars zaten, dus ging ook voor de 30km. Nog 12km tegaan. Onderweg hadden we nog een paar kleine verwarrinkjes welke kant we op moetsen en zagen dat de mensen voor ons er ook last van hadden. gelukkig niet meer fout gelopen, maar het was even zoeken soms! Ook nu ging de route voornamelijk door de bossen, ik heb geen mule zandpaden gezien! Achteraf zitten die eerder bij Loon op zand, dan in Drunen, maar dat wist ik toen nog niet. Helaas kreeg ik nu een sms dat de BBQ niet doorging wegens teveel afmeldingen. Dat was even teleurstellend, maar kun je nagaan hoe het feestvarken zich moest voelen!! Nu begon ik te twijfelen: Zou ik misschien voor de 40km gaan? Maar de gedachte dat ik dan misschien geen horecagelegenheid zou tegenkomen waar ik wat kon kopen deed me besluiten om het bij 30km te houden. Ik had anders echt te weinig profiant mee en geen muntjes voor de rustposten. (Ik ging immers van 25km uit en daarvoor had ik wel genoeg bij me, op drinken na.

De 30km had nog een extra post, maar met nog 12km te gaan hoefde ik daar geen gebruik van te maken. Ik was juist van plan om minder te rusten omdat ik weer wat Kennedymarsen wil gaan lopen. Mijn wandelgenoot ging steeds slechter lopen en wilde graag op een bankje rusten. Maar ik zag dat het nog maar max. een kilometer naar de volgende rust was en "nam hem mee op sleeptouw." Eenmaal bij de post wensde ik hem veel succes vandaag en in Nijmegen en heb ik de laatste 5km alleen gelopen. De laatste 2km voelde erg zwaar en kreeg ik last van mijn schouders,rug en vermoeidheid maar het waren dan ook echt de laatste lootjes, die zijn altijd " zwaar!"

Ik heb weer heerlijk gelopen, geoefend op praten tijdens het lopen (Dat lukte me een hele poos niet erg, in ieder geval niet als ik mijn eigen tempo liep, dat lag dan een stuk langzamer) en met minder rusten. Ik ben nog niet helemaal klaar voor een Kennedymars maar ga het over twee weken toch proberen. Ik kan altijd nog na 40km terug naar Dordrecht station lopen!

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 13 Apr 2018, 20:49 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 18 Nov 2014, 14:44
Berichten: 3620
Woonplaats: Ooij
Leeftijd: 41
Kilometers gelopen: 40+
Aantal N4D volbracht: 6
Kennedymarsen volbracht: 3
100+ wandelingen: 1
Merk wandelschoenen: Lowa
Stoer Angelique, ik ben benieuwd hoe het je vergaat!


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 13 Apr 2018, 20:55 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Sammie6306 schreef:
Stoer Angelique, ik ben benieuwd hoe het je vergaat!Anders ik wel!

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 13 Apr 2018, 22:49 
Offline
W4W Super Freak
W4W Super Freak
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 13 Mrt 2017, 10:47
Berichten: 545
Woonplaats: Goch Pfalzdorf in Duitsland
Leeftijd: 53
Aantal N4D volbracht: 1
Merk wandelschoenen: Lowa Renegade
Mood: Vrolijk
Vandaag rondje van 34 km gelopen. Thuis vertrokken en via Bedburg Hau naar het station van Kleve gelopen, daarna naar Kellen waar ik een korte rust bij vrienden van me heb gehouden, daarna door Qualburg richting Slot Moyland en weer terug naar huis.

Afbeelding

Leuke wandeling. Ook noig 3 geocaches gevonden. :)

_________________
Gewoon doorlopen, meer is het niet..


Omhoog
 Profiel  WWW  
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 14 Apr 2018, 06:31 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 20 Nov 2014, 10:13
Berichten: 3746
Woonplaats: Zoetermeer
Leeftijd: 61
Afstand 2018: 50
Kilometers gelopen: 24.000+
Aantal N4D volbracht: 17
Kennedymarsen volbracht: 4
Merk wandelschoenen: MBT/Hanwag
Vervelend om "op de klok" te moeten lopen Angelique! Al viel dat uiteindelijk gelukkig weer mee. Is de verjaardag dan helemaal niet doorgegaan?


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 14 Apr 2018, 08:56 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Marko schreef:
Vervelend om "op de klok" te moeten lopen Angelique! Al viel dat uiteindelijk gelukkig weer mee. Is de verjaardag dan helemaal niet doorgegaan?Nouja, ik doe de laatste tijd niet anders, dus word er steeds ervarender in, haha.

En de verjaardag werd in zijn geheel geskipt. Hij had een locatie afgehuurd en was zo teleurgesteld vanwege de vele last minute afzeggingen dat hij totaal geen zin meer had om het dan maar thuis te vieren.

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 14 Apr 2018, 10:33 
Offline
W4W WalkKING
W4W WalkKING
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 14 Apr 2009, 19:11
Berichten: 1779
Woonplaats: Tilburg
Leeftijd: 62
Kilometers gelopen: 22.000+
Aantal N4D volbracht: 8
Kennedymarsen volbracht: Ja
Merk wandelschoenen: Lowa
fhd schreef:
Nou, niet vandaag maar afgelopen zaterdag was ik ook aanwezig tijdens de Fellenoordtocht in Drunen.
Ah, je bent fout gelopen bij de ijsbaan! Ik loop vaak tochten bij deze vereniging (want dicht bij Tilburg) en ik moet zeggen dat ik weinig moeite heb met de manier van pijlen, die zij hanteren. De linten gebruiken zij altijd als een herinneringspijl voor rechtdoor op lange stukken. Misschien is het gewenning bij mij?

Je had bij de rustpost van de vereniging ook om water kunnen vragen. Ze hebben meestal extra water bij zich voor mensen die water nodig hebben. En verder kan je bij hun rustposten ook eten of drinken kopen, als je geen munten hebt. Zij zetten dan een stempel op de startkaart en verwachten dan dat je de consumpties bij de finish afrekent. Je moet het maar even weten!

_________________
As ge nie lopt, komde nie wijer.
Oud-Brabants gezegde (zelf bedacht)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 16 Apr 2018, 22:57 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Wil1956 schreef:
fhd schreef:
Nou, niet vandaag maar afgelopen zaterdag was ik ook aanwezig tijdens de Fellenoordtocht in Drunen.
Ah, je bent fout gelopen bij de ijsbaan! Ik loop vaak tochten bij deze vereniging (want dicht bij Tilburg) en ik moet zeggen dat ik weinig moeite heb met de manier van pijlen, die zij hanteren. De linten gebruiken zij altijd als een herinneringspijl voor rechtdoor op lange stukken. Misschien is het gewenning bij mij?

Je had bij de rustpost van de vereniging ook om water kunnen vragen. Ze hebben meestal extra water bij zich voor mensen die water nodig hebben. En verder kan je bij hun rustposten ook eten of drinken kopen, als je geen munten hebt. Zij zetten dan een stempel op de startkaart en verwachten dan dat je de consumpties bij de finish afrekent. Je moet het maar even weten!Nee, geen ijsbaan gezien, wel een roeivijver? En ze waren bij de start en op hun website heel duidelijk: alleen betalen met muntjes. Maar misschien idd iets wat je "moet" weten.

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 07 Mei 2018, 13:30 
Offline
W4W WalkKING
W4W WalkKING
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 14 Apr 2009, 19:11
Berichten: 1779
Woonplaats: Tilburg
Leeftijd: 62
Kilometers gelopen: 22.000+
Aantal N4D volbracht: 8
Kennedymarsen volbracht: Ja
Merk wandelschoenen: Lowa
Niet vandaag maar gisteren gelopen bij De Voskes in Arendonk, België. Als bondslid betaal je hier maar 1,10 euro, ook als lid van KWBN! Geen routebeschrijving of kaart maar bij de uitgang van de zaal hangt een bordje waarop vier lussen staan. Je kan 1 of meer lussen lopen en als je ze alle vier doet, heb je er 25 km op zitten. Uiteraard ga ik voor alle lussen. Je komt iedere keer weer bij de zaal terug, waar de vereniging een enorm cateringgebeuren heeft opgezet: koffie, thee, broodjes, soep, frisdrank en natuurlijk, wij zijn tenslotte in België, veel soorten bier!

Omdat het vier lussen zijn, die alle kanten van Arendonk en omgeving laten zien, kom je soms andere wandelaars tegen, die een andere lus doen. Goed op de pijlen letten zodat je niet verkeerd loopt! De pijlen zijn klein en hangen niet altijd op een logische plaats. Smalle paadjes, brandgangen, ruime buitenwijken en natuur wisselen elkaar af. Ik verbaas me iedere keer weer over de bouwwijze van het land. Welstandscommissies kennen ze kennelijk niet zodat ieder huis zijn eigen stijl, kleur en afwerking heeft. Iedere Belg is met een baksteen in de maag geboren, zegt men en dat klopt. Het aantal bouwprojecten is niet te tellen.

Na iets meer dan 5 warme uren lopen door de Noorderkempen wordt de finish bereikt en is het aangenaam uitrusten met een lekkere versnapering.

_________________
As ge nie lopt, komde nie wijer.
Oud-Brabants gezegde (zelf bedacht)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 10 Mei 2018, 15:38 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 18 Nov 2014, 14:31
Berichten: 4552
Woonplaats: wijchen - nijmegen
Leeftijd: 32
Afstand 2018: 4x40
Loopnummer 2018: 40-U-863
Kilometers gelopen: 180 KM
Aantal N4D volbracht: 1
Volgende wandeltocht: Diverse Wandelingen
Merk wandelschoenen: hi-tec
Mood: Somber
de kastelen tocht van wijchen
De eersten 15 km waren gezellig en goed te doen
De tweede 15 km was ongezellig met alleen maar landweggetjes en weilanden met een start tijd van 8.17 uur en 4 rusten een eind tijd bij binnenkomst 15.15 uur
Ben zeer blij met me behaalde prestatie de eerste 30 van dit jaar geen blaren beetje spierpijn vanaf 23 km en 2 douche beurten onderweg nu de spulletjes uithangen en lekker warm douche ter afsluiting of ik weer voor de 30 ga op deze tocht dat denk ik niet vond de 20 km veel gezelliger

_________________
ga je mee verdwalen ? ik weet de weg


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 11 Mei 2018, 13:33 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Afgelopen zaterdag in Emmen 15km gelopen wat uiteindelijk iets van 17km is geworden.

Ik moest hiervoor bijna 3 en hlf u reizen, maar dan had ik de provincie Drenthe iig gehad. In de laatste trein ontdekte ik dat mijn broek bij mijn been was gescheurd.. In het ergste geval zou hij dooscheuren en zou ik half in mijn onderbroek lopen, maar ik zo hoedanook gaan schuen met mijn been.. Nu had ik zolang in de trein gezeten, nu wilde ik wandelen ook!

Ik ging er vanuit dat de route voornamelijk over landweggetjes zou gaan, dus de verrassing was groot toen bleek dat het voonamelijk door de bossen ging. Ik ging voor de 15km en zoals verwacht voelde ik helaas op de 5km mijn been al schuren. Wel pleisters bij me, maar niet groot genoeg en ik hoopte dat de schade beperkt bleef. De route ging doo bos,park, ander natuu en af en toe een landweggetje. Helaas was er soms een beetje onlogische bepijld en hingen de pijlen ook afwisselend links en echts. Op een gegeven moment zag ik een pijl naar links ove het hoofd: Ik liep over een stuk wat bezaaid was met onkruid, en wist dat ik het "" eerste pad links moest" , maar zag geen pad links. Heen en weer gelopen met de brandnetels in de benen (Lekker joh, een korte broek en centimeters hoge brandnetels en andere onkruid!) en na een kwartier zoeken vond ik de pijl: rechtsstreeks de metershige onkruid in, van een pad was echt geen sprake meer! Hoe moest ik in godsnaam zonder kapmes dit pad betreden?! En hoe hadden ze dit met het bepijlen gedaan?! Want dat onkrud groeit niet in een avond/nacht zo hoog! Op de routebeschrijving was te lezen dat ik een graspad in moest na " De eerste weg Links" en had aan het einde van het centimetershoge onkruidpad wel een graspad gezien. Daarheen gelopen, toen linksaf en zag idd een pijl aan de andere kant van het "verdwenen pad" Volgens mij hebben die bepijlers ook gewoon omgelopen zoals ik dat deed, kan me niet voorstellen dat ze door het oerwoud gelopen zijn! (Als voorstelling: het onkruid e.d was hoger dan dat ik met mijn 1.73m. ben... ook met bomen en laaghangende takken enzo.)

Afijn, ik kon weer verder opweg naar de rustpost. Er was 1 rust op de 15km. helaas zag ik nu vaker pijlen over het hoofd: Gele/groene pijlen in geel/groene bomen vallen mij n iet op. Uiteindelijk wel de rust gevonden waar 1 mevrouw aan het werk was in zowel de snackbar als het eetcafe. Er zat maar 1 wandelaar die wilde net afrekenen dus ik snapte niet waarom ik na een kwartier nog nietgeholpen werd. (Er was dus geen gast aanwezig!) Uiteindelijk maar weer verder gegaan, dan maar niets bestellen, als ik zolang moet wachten in een lege(!) zaak... Flesjes gevuld met water, en nog ruim een uur te gaan ging dat ook wel lukken.

Helaas ging de route nu wel voornamelijk over lange landwegen en zelfs hier was de bepijling niet helemaal optimaal. Of de routebeschrijving klopte niet, dat kan natuurlijk ook. Gebeurt echt enorm vaak en das jammetr, want dan zie je mij niet meer terug op je tocht, en ik denk met mij ook anderen want de mensen die ik onderweg sprak waren ook verkeerd gelopen. Ligt dit keer dus echt niet alleen aan mij!

Opzich best een leuke route, veel mooie natuur gezien. Bepijling mocht idd wat beter en het was jammer dat de mevrouw op de rustpost niet echt haar best voor de omzet deed, maar ik heb toch heerlijk buitengespeeld! 15km was precies goed. Eigenlijk net iets teveel want ik had/heb idd een flinke schuurwond op mijn been. Gelukkig heb ik een privearts die me goed verzorgd, dus ik maak me nog niet ongerust voor de volgende wandeling. ;-)

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 11 Mei 2018, 14:09 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum

Geregistreerd: 06 Jul 2005, 20:49
Berichten: 2421
Woonplaats: In de verkeerde provincie :(
Leeftijd: 54
Afstand 2018: 40
Kilometers gelopen: Geen idee
Aantal N4D volbracht: 27
Volgende wandeltocht: 1-12 Hoop ik
100+ wandelingen: 2
Merk wandelschoenen: xxx
Mood: Somber
fhd schreef:
Afgelopen zaterdag in Emmen 15km gelopen wat uiteindelijk iets van 17km is geworden.

Ik moest hiervoor bijna 3 en hlf u reizen, maar dan had ik de provincie Drenthe iig gehad.


Je had ook nog even 2 weken kunne wachten om dan in Hoogeveen te wandelen :) daar zit maar 1 paadjes tussen wat een beetje kruip door/sluip door is.
Maar als de pijlers goed hun werk doen (en dat deze ze afgelopen jaren) kan je deze niet over het hoofd zien.

Zelf hoop ik niet dat ze teveel/te hoog ophangen. ik mag ze namelijk weer opruimen :)


Laatst gewijzigd door Berend-Botje op 11 Mei 2018, 14:19, in totaal 1 keer gewijzigd.

Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 11 Mei 2018, 14:18 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 23 Nov 2014, 18:39
Berichten: 2848
Woonplaats: Haarlem
Leeftijd: 35
Kilometers gelopen: ruim 5000
Aantal N4D volbracht: 10!
Kennedymarsen volbracht: 29
Merk wandelschoenen: meindl
Berend-Botje schreef:
fhd schreef:
Afgelopen zaterdag in Emmen 15km gelopen wat uiteindelijk iets van 17km is geworden.

Ik moest hiervoor bijna 3 en hlf u reizen, maar dan had ik de provincie Drenthe iig gehad.


Je had ook nog even 2 weken kunne wachten om dan in Hoogeveen te wandelen :) daar zit maar 1 paadjes tussen wat een beetje kruip door/sluip door is.
Maar als de pijlers goed hun werk doen (en dat deze ze afgelopen jaren) kan je deze niet over het hoofd zien.

Zelf hoop ik niet dat ze teveel/te hoog ophangen. ik mag ze namelijk weer opruimen weer opruimen :)Als ik over twee weken tijd had gehad, had ik dat misschien ook wel gedaan...

_________________
Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. ( Acda en de Munnik die het weer van John Lennon hebben gejat.)


Omhoog
 Profiel   
 
 Titel: Re: Waar heb jij gelopen vandaag?
BerichtGeplaatst: 17 Mei 2018, 22:04 
Offline
W4W Imperator Noviomagum
W4W Imperator Noviomagum
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 18 Feb 2007, 15:40
Berichten: 3631
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 55
Kilometers gelopen: te weinig
Volgende wandeltocht: geen idee
Merk wandelschoenen: Lowa
Zo, hehe. Eindelijk klaar met de foto's. Bertus heeft afgelopen zaterdag in Wageningen de Capitulatie Wandeltocht gelopen. Mooi weer, mooie route, mooie natuur, wat wil je nog meer. Ik hoop dat jullie het ook mooie foto's vinden, klik maar hier: https://myalbum.com/album/WIgNy2KbJMCB


Omhoog
 Profiel  WWW  
 
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 5757 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 384  Volgende

Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Ga naar:  

         

Powered by phpBB © 2017 phpBB Group/design@maas
Klein-networking.nl webhosting en internetdiensten.